Nagarro hızlı büyümesini sürdürüyor


  • %60,3 yıllık gelir artışı, QoQ/sıralı gelir artışı %14,5
  • FAVÖK büyümesi %56,1’e ayarlandı
  • Bu çeyrekte, yeni mezunlar da dahil olmak üzere net 2.263 profesyonel ilavesi
  • 2022 kılavuzu değişmedi

MÜNİH, 13 Mayıs 2022 /PRNewswire/ — Küresel bir dijital mühendislik lideri olan Nagarro, bugün 2022’nin ilk çeyreği için denetlenmemiş mali rakamlarını sundu. Nagarro, gelir ivmesini 2021’in 4’üncü çeyreğinden 2022’nin ilk çeyreğine taşıdı. Yıllık gelir artışı rakamları, bir yıllık güçlü işe alımların desteğiyle özellikle etkileyiciydi , üç satın alma ve geçen yıl nispeten yavaş bir Q1. Talep güçlü olmaya devam etti ve ekonomideki yavaşlama ihtimalinden etkilenmedi. Zorlu bir işe alım ortamına rağmen şirket, 2022’nin ilk çeyreğinde net 2.263 profesyonel ekledi – bu sayıya satın almalar, stajyerler ve yan işe alımlar yoluyla yapılan eklemeler de dahildir.

Nagarro Logosu

Gelir, 2021 yılının ilk çeyreğindeki 115,7 milyon €’dan %60,3’lük bir büyümeyle 2022’nin ilk çeyreğinde 185,5 milyon €’ya yükseldi. Sabit kurda, 2022’nin ilk çeyreğinde yıllık gelir artışı %55,2 oldu. Brüt kâr, 2021 yılının ilk çeyreğinde 34,1 milyon €’dan 50,4 milyon €’ya yükseldi. Brüt kar marjı 2021’in ilk çeyreğinde %29,4’ten 2022’nin ilk çeyreğinde %27,1’e düştü. Düzeltilmiş FAVÖK 18,6 milyon €’dan (gelirin %16,0’ı) %56,1 arttı ) 2021 yılının ilk çeyreğinde 29,0 milyon Euro’ya (gelirin %15,6’sı) 2022’nin ilk çeyreğinde.

FAVÖK 2021’in ilk çeyreğindeki 17,3 milyon €’dan yıllık %60,9 artarak 27,9 milyon €’ya yükseldi. FAVÖK 2021’in ilk çeyreğindeki 11,8 milyon €’dan %73,8 artarak 20,5 milyon €’ya yükseldi. 2021 yılının ilk çeyreğinde 7,7 milyon. Nakit bakiyesi 30.8 milyon € azaldı. 31 Aralık 20212022’nin ilk çeyreğinin sonunda 75.8 milyon Euro’ya, esas olarak 20.8 milyon Euro’luk satın alma yükümlülüklerine yapılan ödeme nedeniyle.

Beşar Kassar, kurucu ortak ve Genel Müdür, “Nagarro’nun organizasyonel tasarımı ve kültürü ile mühendislik mükemmelliğimiz, güçlü büyümemizi yönlendirmeye devam ediyor. Şu anda gezegendeki en hızlı büyüyen BT hizmetleri şirketlerinden biri olabiliriz ve bu harika bir duygu.”

Nagarro, analist toplantısını 2021 ve Q1 2022 yıllık açıklamalarını tartışmak için görüntülü görüşme olarak yapacak. 13 Mayıs 2022, 13:30 CEST (Berlin), karşılık gelen 12:30 BST (Londra), 07:30 EDT (New York City), 04:30 PDT (San Francisco), Akşam 7:30 SGT (Singapur), öğleden sonra 8:30 JST (Tokyo) ve 17:00 IST (Yeni Delhi). Kazanç video görüşmemiz için lütfen buradan kaydolmaktan çekinmeyin.

Nagarro Hakkında

Küresel bir dijital mühendislik lideri olan Nagarro, müşterilerin yenilikçi, dijitale öncelik veren şirketler olmalarına ve böylece pazarlarında kazanmalarına yardımcı olur. Şirket, girişimci, çevik ve küresel karakteri, ÖNEMLİ zihniyeti ve atılımları düşünen yaklaşımıyla öne çıkıyor. Nagarro, 30 ülkede 16.000’den fazla kişiyi istihdam etmektedir. Daha fazla bilgi için www.nagarro.com adresini ziyaret edin.

FRA: NA9 (SDAX/TecDAX, ISIN DE000A3H2200, WKN A3H220)

Medya bağlantısı:
Christopher Grosse
[email protected]

Logo –

Sorumluluk Reddi:

Bu Basın Bülteni, Eastern Herald’ın yazı işleri personeli tarafından incelenmedi veya onaylanmadı.


Hiçbir oligark veya politikacı bize herhangi bir konuda nasıl yazacağımızı dikte etmez. Desteğine ihtiyacımız var. Lütfen elinizden geldiğince katkıda bulunun. Bize destek olmak için burayı tıklayın.


Kaynak : https://www.easternherald.com/2022/05/13/nagarro-q1-2022-statement-nagarro-continues-its-rapid-growth/

Yorum yapın

SMM Panel PDF Kitap indir